Sebastian Johansson blir klar för ÖIS idag

måndag 11 januari 2010

Enligt Sebastians egna ord till GP.se så ser det alltså ut att ett kontrakt med ÖIS skrivs under dagen. Han har haft ett möte med Dick Last nu under förmiddagen för att slipa på det sista.

Att kontraktet i stort sett är i hamn kan man nog räkna med i o m att Sebastian själv säger att det ordnar sig och inte Dick Last som är på "andra sidan" förhandlingsbordet. Spelaren själv är oftast en säkrare källa i de här lägena. Förmodligen så presenterade ÖIS idag ett konkret kontraktförslag som Sebastian skulle skriva på och nu skall bara pappret runt till alla som skall underteckna det och så presenteras Sebastian officiellt som ÖISare senare.

Det är glädjande att Seb väljer att fortsätta i ÖIS trots stundande Superettan spel. Precis som jag har skrivit tidigare så kommer han bli superviktig för klubbens fight tillbaka till Allsvenskan 2010. Seb är oavsett den mittfältare vi för ganska så exakt ett år sedan väntade på men som aldrig kom inför premiärmatchen. Det är bra att ÖIS ledning lär sig av de dyra hårda erfarenheterna och faktiskt gör det en hel supporterskara listade ut för länge länge sedan. D v s att säkra upp en riktigt bra innermittfältare med krigarblod och vilja att fightas om bollen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Gött! :)

Skicka en kommentar