19 sidor ÖIS i Offside!

torsdag 3 december 2009

Det är inte var dag man får se ÖIS ta upp så många sidor i pressen. Det är inte var dag man får en sådan inblick i hur arbetet och känslorna på ÖIS-gården ser ut under en säsong som den som har varit. Det är väl värt att läsa för alla, oavsett tröjfärg, för att se hur j-ligt det kan vara att jobba med något som väcker så mycket känslor när i stort sett allt går emot en. Det enda man kan säga är att alla bryr sig i slutänden, och de som håller på med fotboll eller uppskattar sporten någonstans är lite (eller mycket) av en tävlingsmänniska. Fotboll är ju en sport. Det handlar om att vinna, men ur bataljen går allt som oftast en förlorare i slutänden.

Ja, det jag talar om är givetvis Erik Almqvists mycket bra skrivna artikel i senaste numret av fotbollsmagasinet Offiside. Det är inte mycke att orda om. Köp den bara för att få läsa hela 19 sidor om ÖIS sett ur f d VD:n Ulrika Roséns ögon om det är så.

Jag vet att det finns många som tycker och tänker kring den posten och även hur Ulrika har skött sin uppgift det här året. Jag tänker inte lägga något inlägg i den debatten just nu utan kan bara konstatera att vi alla är människor med allt vad det innebär. En sak är iallafall säker. Det är inte bara vi på läktaren som har mått dåligt det här året.

2 kommentarer:

Calle Bäckström sa...

Jag kan ha missat något, men det har i alla fall inte sagts mycket varken på planket eller annorstädes om hur Eriks text gång på gång är inne på delar av supportrarnas beteende i år. Så länge rådande doktrin verkar vara att alla ska avgå är det bestående i Öis just dess supportrar. 19 sidor om Öis verkar festligt för oss som brukar vara 19 pers på läktaren, men läs första spalten på sidan 23 några gånger. Den gör mig inte direkt stolt.

Calle sa...

(Hoppsan, sidan 123, givetvis).

Skicka en kommentar