Det börjar ljusna för ÖIS

tisdag 29 december 2009

Såhär i mellandagarna är man rätt mätt och belåten vad gäller allt vad som tillhör julen. Däremot är man rätt svältfödd på nyheter kring ÖIS. Men även där råder ju julledigt så man får väl ha en viss förståelse för det. Det har dock inte varit helt tyst kring klubben. Både GP och Fotbolldirekt.se har lite info som kan vara intressant för oss supportrar.

GP låter meddela i en intervju med vår sportchef Dick Last att truppen i stort är intakt än sålänge. De enda i nuläget kända "förlorade" spelarna är "Dollan", Stenman, Christian Lindström och Roy Miller. Att Miller inte spelar kvar i ÖIS är trist men något man får acceptera.
Det i sin tur innebär att spelare som Zavadil och Santos inte än så länge har några andra alternativ än ÖIS. Mycket kan hända innan premiären (ha Boyds snabba övergång till DIF i åtanke inför förra säsongen). Stora frågan för ÖIS i nuläget är om Sebastian Johansson stannar i klubben. För ÖIS hade det varit stort att få behålla en spelare som Sebban i Superettan. Men honom i laget så vet vi att mittfältet är under kontroll. Den lagdel där man allt som oftast vinner matcher via.

Fotbolldirekt.se låter samtidigt meddela att Lars Ranäng säger att ÖIS inte tänker förlora en krona på en ev. försäljning av Alvaro Santos. En ganska så klar signal till ev. intressenter vad gäller prislappen på brassen. Samtidigt så sänder han också en klar signal till sponsorer att ÖIS har som målsättning att gå upp direkt till Allsvenskan och jag är övertygad om att möjligheterna till det förbättras drastiskt med Alvaro i laget. Vi skall vara mycket glada över om vi får behålla Alvaro nästa säsong. Precis som artikeln avslöjar så kan mycket hända än. Han bevisade verkligen vilken klass han har i förra säsongens sista omgångar. Alvaro blir vår perfekta murbräcka längst fram om han inte köps för drömpengar innan säsongen startar. En intressant kommentar av Ranäng var att klubben inte var i ekonomisk nöd och måste sälja Alvaro. Bara den vinken är ju en julklapp i sig för oss supportrar. "Wheyyy"! Ingen ekonomisk kris i klubben alltså?!

Ha en god forstättning kära ÖISare och vi hörs igen!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar