Avgörs ÖIS öde på lördag?

tisdag 20 oktober 2009

Vilken afton det var igår kväll. Allt går ÖIS väg nu känns det som. Hammarby torskade borta mot Halmstad och DIF fick kramp och Häcken gjorde de dem är så himla bra på. Göra mål när läget ser som mest nattsvart ut. Det var väl så våra svart-gula grannar tog steget upp i Allsvenskan också i de sista omgångarna? Helt otroligt oavsett. ÖIS ligger kvar på kvalplats.

Med 3 omgångar kvar att spela så ser det onekligen rätt ljust ut. ÖIS leder ligger 1 poäng före Hammarby som möter AIK i ett hett derby till helgen. Att AIK släpper till där mot Hammarby när man krigar om guld är högst osannolikt. DIF ser onekligen ut att vara på gång men om ÖIS vinner borta på Stadion så är iallafall DIF mer eller mindre knockade för den här säsongen. Det vore härligt att få ett lag mindre att tänka på i bottenstriden och jag hoppas att ÖIS agerar skarprätt där. Full fart och se till att döda matchen så fort det bara går.

Sen har ÖIS en delikat uppgift i de 2 avslutande omgångarna. IF Elfsborg hemma. Den blir svår men att hålla tätt i den matchen och även vinna är ingen omöjlighet. 1 poäng borde man åtminstone få med sig där tycker man. Sista matchen mot Gefle kan bli en höjdare. 3 poäng där är absolut inte omöjligt och jag hoppas bara att grabbarna i laget orkar med det här och har mer krafter att ösa ur.

Det är redan rätt så nervöst måste jag säga. Gårdagskvällen gjorde att man faktiskt känner en svag förhoppning om att det tidgare omöjliga faktiskt kan bli möjligt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar