Åge tackar nej till Helsingborg(?)

tisdag 17 november 2009

Enligt Fotbollsexpressen.se så har alltså Åge valt att tacka nej till att bli huvudtränare i Helsingborg inför nästa säsong. Enligt sidan så kom de över informationen igår kväll.

Du kan läsa artikeln på Fotbollsexpressen.se här: http://fotboll.expressen.se/Allsvenskan/1.1782003/hareide-nobbar-helsingborg

Däremot så vägrar Jesper Jansson i HIF uttala sig till HD.se om Åges "beslut" och den knapphändiga infon som står att läsa kan du läsa här: http://hd.se/sport/2009/11/16/hareide-saeger-nej/

Om nu uppgifterna stämmer så återstår det alltså ÖIS och en handfull utländska alternativ. Förmodligen så finns det klubbar i Norge bl a som hade kunnat tänka sig Åge vid rodret. Vi hoppas givetvis att vår klubbordförande Ranäng lyckas övertyga Åge Hareide om att ÖIS är rätt klubb för honom.

För övrigt kan man utläsa en viss frustration från HIF-supporterhåll ang. lagets styrelses arbete. Det är alltså inte bara ÖIS ledning som får höra ett och annat om man nu utläser HIFarnas frustration rätt i HD.se (se artikelkommentarer där).

0 kommentarer:

Skicka en kommentar