Martin Ericsson försvarar straffen

tisdag 7 juli 2009

I Borås Tidning, med intervju från igår, så försvarar Martin Ericsson straffen och hävdar att han blev låst om foten och inte hade för avsikt att lägga sig ner där i o m att han hade fritt mot mål och förmodligen hade haft en klar målchans.

Jag var rätt så upprörd över situationen på plats igår och kände att jag var tvungen att se situationen igen idag. På fotbollskanalen.se kan man se situationen och också "frysa" bilden i exakt det moment där Martin får kontakt med Danny Ervik.

Tyvärr Martin. Det du säger är ren lögn. Du lade dig ner efter att ha fått Ervik i ryggen. Det var inga fötter inblandade. Det var en klassisk filmning. Du utnyttjade läget och gamblade i en 50-50 situation. Domaren kunde lika gärna ha gett honom gult kort. Dåligt att domaren gick på den lätta och blåste straff och det är bara att hoppas på att Martin inte kastar bort en sådan skådespelartalang utan gör något kreativt av den utanför plan.

Gud vad billigt Martin, men jag förstår att du inte erkänner i media att du filmar.

1 kommentarer:

Perna sa...

..eller så kan man ju se det så att det var en bra gambling gjord av Martin å inte nödvändigtvis välja perspektivet att domaren va dålig som inte genomskådade det.

Skicka en kommentar