Rättelse direkt - Sebastian Johansson klar för ÖIS

måndag 13 juli 2009

Ja, jag som sa att ingen nyförvärv var klart fick snabbt äta upp det. I GP står det att Sebastian Johansson är klar för ÖIS och att lån säsongen ut är vad som gäller. Härligt! Som tur är har ÖIS option på att köpa loss Sebastian om han gör succé i ÖIS resten av säsongen. Vi får väl se hur det blir?

Sebastian är verkligen en bra spelare och absolut en spelare som kan komma att göra den där viktiga skillnaden på mittfältet. Det blir spännande att se hur han formas och kilas in i ÖIS spel och trupp. Jag hoppas att det blir succé givetvis och även om det är trist med lån hit och dit och att ÖIS fakiskt inte köper in spelare som långsiktigt kan vara med och påverka klubbens framtid så är det bara att bita i det sura och inse faktum. ÖIS har inte råd att köpa den här typen av spelare som Johan Sjöberg och Sebastan Johansson är men klubben har råd och kan låna dem. Sen får det väl bli som det blir bara ÖIS klarar sig kvar i Allsvenskan som måste vara det absolut viktigaste just nu. Allt annat är sekundärt.

Även om det inte sägs ett dyft på ÖIS hemsida så förutsätter jag att GPs uppgifter är sanna (vilket kan inte skall göra alltid...). Men jag passar ändå på att hälsa Sebastian välkommen till ÖIS!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar