Aki Riihilahti - Ett namn för ÖIS?

tisdag 17 mars 2009

Aki Riihilahti blev ratad av MLS-klubben San José och Djurgårdens IF står nu med en spelare som de inte hade räknat med. Tänk så fel det kan bli ibland.

Anledningen till att San Jose inte ville ha Aki är den obligatoriska läkarundersökningen som han inte lyckades passera. Aki har haft en tung säsong bakom sig i DIF med skador, men med tanke på hans förflutna så är han onekligen en bra och intressant spelare. Framförallt tuff på mitten!

I ÖIS svaga innermittfält hade Aki utan vidare platsat. Det är jag säker på. Frågan är hur tongångarna är på ÖIS-gården ang. beskedet om att Aki är ledig då Zoran klartgjort att Aki inte är en spelare DIF har räknat med inför kommande säsong. Kan det vara värt risken att låna Aki kommande säsong? Tanken är intressant tycker jag. En spelare som Aki, om han får vara friskt, hade verkligen varit ett lyft för ett lag som ÖIS i dagsläget. Vi behöver tyngt och tuffhet på mitten. Någon vi faktiskt har saknat sen Uzi lämnade sällskapet inför degraderingen till Superettan 2006-2007.

Kommer vi få se mer finsk sisu på ÖIS innermittfält innan transferfönstret stänger och säsongen drar igång?

Fotbolldirekt skriver följande om Aki: http://www.fotbolldirekt.com/nu-står-aki-riihilahti-utan-klubb

0 kommentarer:

Skicka en kommentar