Hårt tryck på biljetter nere i Malmö

onsdag 25 mars 2009

ÖIS möter ju Malmö FF på deras nybyggda arena, Swedbank stadion, i deras allsvenska premiärmatch hemma den 13:e April. Tydligen så är det stort tryck på biljetterna... Vem är egentligen förvånad!?

Är det något jag har sett upp till under alla dessa år med MFF i bilden så är det deras publik. Det är inte utan att man önskade att se ett lika stort rödblått hav en gång i livet som man har sett det ljusblå... Oavsett så får vi hoppas att alla dessa ljusblå supporters inte lyckas bära fram sitt lag till seger mot ÖIS. Det vore en riktigt skön skalp att ta. Tänk er. Vinna mot MFF i deras hemmapremiär och i deras alldeles nya arena. Vilken tanke. Frågan är bara hur realistisk den är? Ganska så realistisk skulle jag vilja säga, om nu inte deras 12:e spelare, publiken, får det hela att ändras. Malmö FF har inte imponerat under försäsongen (inte ÖIS heller förvisso men det blev ju vinst över just MFF) och de kommer att få ett tungt år i år. Med de namn som lämnat klubben inför kommande säsong och den eviga väntan på förstärkning sätter nog sina spår. Det skall till en Göteborgare för att förstå att man inte kan vänta på frälsningen allt för länge. Jeffrey Aubyn uttalde sig idag till Fotbolldirekt.se att han inte längre räknar med förstärkningar i laget och att det nu är de som finns som skall göra jobbet. Bra inställning måste jag säga.

Får hoppas att ÖIS är såpass koncentrerade och inte tar stunden allt för allvarligt när de stegar in på en kokande Swedbank stadion då det är dags utan håller sig kalla och gör det som skall göras. Det kommer finnas anledning att återkomma till den här matchen framöver.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar