Tilltänkt startelva mot Örebro?

måndag 23 mars 2009

ÖIS hemsida (http://www.ois.se/) tillkännagav idag att Marcus Allbäck är med på topp mot Örebro nere på Cypern idag. Ser man till manskapet som tränare Janne Carlsson ställer på banan så kan man ju skönja en viss vilja att se hur den tilltänkta startelvan den 6:e April klarar sig i dagsläget.

De spelare som startar idag är följande:

Nathan Coe

Robin Jonsson
Dennis Jonsson
David Leinar
Alex

Björn Anklev

Alexander Mellqvist
Magnus Källander
Pavel Zavadil

Marcus Allbäck
Boyd Mwila

De frågetecken som finns är är väl högerbackspositionen som mycket väl kan vara Christofer Bengtsson när det är dags för match då han också är en bra konkurent om den backpositionen. Självklart är Boyds medverkan en ersättning för Alvaro Santos som ännu inte har möjlighet att spela p g a en lättare magmuskelskada. Är han frisk så är han självklart med på plan i stället för Boyd.

Mittfältet ser ut som den har gjort ett tag nu. Samma "givna" uppställning som i Superettan. Skall bli intressant att se om Källander och Mellqvist kan få ihop det hela. Vi håller tummarna!

Matchen startar idag kl. 14:00 svensk tid. Jag väntar precis som er alla andra på den matchrapport som kommer upp på ÖIS hemsida efter match. Förmodligen senare i kväll gissar jag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar