Äntligen!

tisdag 3 mars 2009

Det är inte utan rysningar i kroppen man ser på bilderna i tv och på ÖIS hemsida igår då Allbäck och Alvaro var tillsammans igen på träning. Rysningar av det bra slaget alltså. Det är två skyttekungar som hamnat i rödblått. Det är verklighet. Från avundsjukt håll så säger man säkert "två stycken före detta skyttekungar". Visst, det var länge sedan de vann någon skytteliga nu men vi vet alla att båda Allvaro och Allbäck kan om de vill. Ingen kan ta ifrån dem deras näsa för mål. Och näsorna finns nu i ÖIS.

Se bilderna på våra kungar på ÖIS hemsida: http://www.ois.se/Default.aspx?sID=3&tID=3&oID=3724

Man skall inte sticka under stolen med att deras medverkan är högst viktig för ÖIS framtid i Allsvenskan med start i år. Att de förblir skadefria under säsongen och får spela de flesta matcherna från start är viktigt. Kontinuitet är vapnet för framgång. Samtidigt så måste man komma ihåg hur fantastiskt utvecklande det måste vara för våra unga offensiva talanger i ÖIS som får träna med 2 av sveriges bästa anfallare, med erfarenhet av proffslivet ute i Europa. Att ha 2 st att se upp till och ta lärdom av måste vara rena drömmen som ung fotbollsspelare i Sverige idag. Det är inte ofta svensk fotboll får "tillbaka" spelare av den kalibern när spelarna fortfarande är i slagkraftig form och inte bara är hemma igen för att "varva ner". Istället har ju trenden varit den motsatta. Är man talang så har man Allsvenskan som avstamp ut mot något lag ute i Europa just för att få spela med de bästa och utvecklas vidare.

Nu ser jag fram emot att få se Allbäck och Santos i aktion tillsammans. Skall bli mycket intressant att se vad de kan åstakomma ihop, baserat på hur det har sett ut tidigare i FCK. Jag håller tummarna!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar