Hammarby IF vs. ÖIS 1-0

söndag 29 mars 2009

Då så! Nu är försäsongen 2009 avklarad. En förlustmatch mot Hammarby som egentligen inte bjöd på något positivt ur ÖIS-ögon sett. Nu gäller det att samla all kraft och konsentration till premiären nästa söndag.

Undertecknad har tyvärr bara ÖIS.se matchrapport som grund till bedömning av ÖIS form inför premiären. Sett till den så finns väl inget som talar för att ÖIS skall vinna mot GAIS. Men man måste givetvis komma ihåg att matchen mot GAIS är en helt annan match med helt andra förutsättningar än dagens match mot Hammarby.

ÖIS står för det enda målet i dagens match. Ett självmål. Vi kan samtidigt konstatera att ÖIS drar på sig 2 st utvisningar i en och samma match. Inget direkt farligt anfallsspel men dock en hyfsat stabil backlinje om man får tro matchreferatet rätt. Detta är ingen match att minnas, inte heller något som kommer att betyda något när väl säsongen drar igång.

Nu är det bara att rycka upp sig, se till att nöta det som måste nötas, och sen sätta taktiken mot GAIS så att allt är klart när spelaren går ut på plan kl. 14:30 nästa söndag. GAIS kommer inte bli lätta. Det kommer att vara mycket prestige som står på spel. Kanske den viktigaste matchen i slaget om Göteborg. Kanske t o m viktigare än matchen mot IFK Göteborg den 20:e April då IFK är guldfavoriter och vi knappast kan gå ut och räkna med seger. GAIS är däremot ett lag vi kan slå om alla bitar faller på plats. Och det måste de göra ändå förr eller senare. Helst förr...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar