Ingen André Lima i ÖIS m m.

torsdag 18 juni 2009

Precis som man hade glömt att ÖIS faktiskt hade haft ännu en brasse på besök i vår på prov så dyker nyheten upp på ÖIS hemsida att André inte är aktuellt för klubben. Så det kan bli! Uppenbarligen var han inte någon minnesvärd brasse i och med att man som sagt redan har glömt hans namn och att ingen på forum eller andra platser pratat sönder hans insatser i ÖIS-tröjan då han visade upp sig. Janne förklarar hans färdigheter såhär: – Det är en ok spelare. Bra vänsterfot och han jobbar hårt, men vi känner att vi redan har den spelartypen i truppen. Han var lika bra som våra spelare men om vi ska ta hit en från Brasilien så måste han vara bättre.

Tack och lov för det!

Sen har pågår inte allt förvånande diskussioner mellan ÖIS och Jo Tessem. Där är klubben och Jo intresserade av ett samarbete men att det återstår en del detaljer innan det blir klart. Jag är mer eller mindre säker på att vi kommer att få se Jo i ÖIS-tröjan inom kort med ett påskrivet kontrakt i handen som sträcker sig säsongen ut. Åge Hareide kan ju knappast tåla att vara ensam på ÖIS-gården och höra alla gamla tråkiga norgehistorier som kommer att radas upp!

Ang. Jo's framtid i ÖIS säger Dick Last följande: – Vi pratar med varandra men det finns lite saker runt omkring som måste kollas upp, säger han.

Ja, käre Dick Last. Det låter mycket klokt att kolla upp sakerna innan. Det vore väl ändå rätt skämmigt att för tredje gången bara den här säsongen inte ha spelarens fulla historia med i beräkningarna och när papper skall in till SvFF... Kolla upp så mycket ni bara kan! SvFF är av ondo och kan givetvis se till att hålla ÖIS kort om ännu ett misstag begås från klubbledningen.

Även Fotbolldirekt.se skriver lite om Jo Tessems allt närmare förestående övergång till ÖIS: http://www.fotbolldirekt.com/premier-leagueproffs-nära-öis

0 kommentarer:

Skicka en kommentar