Prickskytte med boll

onsdag 17 juni 2009

Detta är definitivt inte något ÖISigt men jag tycker det är så kul att se att jag bara måste slänga in en länk här. Man måste ju få muntras upp emellanåt.

Kolla in den här förmågan att kunna prickskjuta med en fotboll. "Men det är ju trickfilmat" säger säkert någon nu. Nja, det kanske är det men då måste de verkligen ha lagt ner fruktansvärt mycket kraft på filmen. Jag kan inte se någonstans på nätet att den här filmen är trickfilmad. Sånt brukar annars avslöjas ganska så snart. Om det är trickfilmat så är det som sagt mycket bra gjort. Är det inte trickfilmat så är det smått legendariskt vilken fot han har. Även om han har försökt 40 gånger innan det lyckades så är det rätt snygga saker vissa.

Många minns kanske Ronaldinhos skott i ribban som hela tiden kom tillbaka till honom där han stod strax utanför straffområdet. Den filmen visade sig ju vara trickfilmad. Men det var ju en "reklamfilm" också. Den här filmen har inte någon uppenbar produktplacering eller avslutas inte med någon käck slogan. Den bara är.

Här är iallafall filmen: http://www.youtube.com/watch?v=Y3LRf2DqwZA

0 kommentarer:

Skicka en kommentar