Zoran Lukic lämnar Djurgårdens IF

onsdag 3 juni 2009

Ja, så var det väntade alltså ett faktum. Zoran Lukic lämnar Djurgårdens IF. Så var det med den långsiktiga satsning. Så gick det med Zorans väl utarbetade personlighetsmodell för spelare. DIF är på dekis och rent spelmässigt i samma klass om ÖIS som ligger hjälplöst sist förnärvarande.

Man kan ifrågasätta Zorans kunnande faktiskt i o m det här. Han har inte lyckats samla sina spelare och få dem att jobba efter ett och samma mål. Han har för hårt hållt fast vid sitt 4-3-3 återigen. Precis om han gjorde under sin tid i ÖIS. Problemet? Ja, att de spelare han har i truppen inte kan spela det spelet. Det är otroligt att han inte ger upp spelmodellen då för att rädda lagets fria fall i första hand?

Nu återstår väl bara för Zoran att ta tränarjobb i de lägre seriesammanhangen för det är uppenbart att han inte är en tränare som kan föra ett lag i motgång mot framgång. Han har nte förmågan att ena spelarna. Däremot är han en j-el på att vattna ur helt OK lag så att de tappar allt självförtroende och åker ur Allsvenskan.

En sak är säker dock ganska så säker. Detta var det sista vi fick se av guldtränaren Zoran Lukic i Djurgådens IF.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ZORAN vill vi absolut inte se i ÖIS!!

Skicka en kommentar