Linus Hallenius till ÖIS?

måndag 15 juni 2009

Linus Hallenius anses av många vara en av Superettans största talanger. Han var ordinarie anfallare i Sundsvall förra året i Allsvenskan men har i år blivit förpassad till bänken. Fotbolldirekt.se skriver en artikel om att flera allsvenska klubbar har visat sitt intresse för honom och däribland ÖIS (hör och häpna!).

Frågan är bara vad som kan få Linus att flytta från Sundsvall i norr till ett lag där oddsen pekar mer mot Superettanspel nästa säsong än fortsatt kontrakt i landets högsta serie. Kommer ÖIS kunna locka unga Linus till sig när förutsättningarna är som dem är? Jag tvivlar starkt på det. Samtidigt så känns det som om att Linus är den spelare som ÖIS verkligen skulle kunna ha nytta av. Man börjar nästan bli farligt desperat inför köpet av nya spelare som kan få ÖIS upp ur måltorkan och krisen.

Att ÖIS är ute efter en kompletterande anfallare känns mer eller mindre klart. Det känns inte som att ÖIS kan lita på att få Alvaro Santos i form den här säsongen och man vill säkert säkra upp med bättre anfallsalternativ än vad som finns i nuläget i form av Patrik Elmander och Markus Anderberg. Frågan är bara om inte t o m Ken Fagerberg är lättare att få loss på lån än att få hit Linus på kontrakt?

Har kan du läsa artikeln på Fotbolldirekt.se: http://www.fotbolldirekt.se/allsvenskt-intresse-för-superlöftet

1 kommentarer:

Anonym sa...

Agree. Men visst skulle vi kunna signa Linus med antingen en utlåne- eller säljklausul ifall Åge's boys misslyckas med att hänga kvar.

Har dock förstått att den här killen stannat i utvecklingen rejält. Behöver nog ett miljöombyte asap! Och vem kan vara bättre sparringspartner än Allbäck/Santos. Gissar att han skulle lära sig massor!

Skicka en kommentar