Marcus Dahlin klar för FC Trollhättan

lördag 14 februari 2009

Marcus Dahlin är ingick alltså inte i ÖIS planer inför återtåget till Allsvenskan och är nu klar för nya Superettanlaget FC Trollhättan http://www.fct.nu/.

Det kan säkerligen råda delade meningar om Marcus vara eller icke vara i ÖIS men jag måste ändå säga att Marcus var ÖIS stabilaste back under åren då det gick uselt i Allsvenskan (från 2004 och framåt...). Sen får man väl ändå tillstå att utvecklingen avstannat lite hos Marcus och han var inte lika given i backlinjen förra säsongen i Superettan som åren innan. Det känns hur som helst helt rätt att ÖIS nu satsar på ett nytt backpar (Dennis och David?) och "börjar om" på riktigt i backlinjen på samma sätt som överiga lagdelar inför kommande säsong.


Men jag är glad över att det har löst sig så fort och bra för Marcus och önskar honom lycka till i Trollhättan. FC Trollhättefansen (finns det sådana?) kan skratta sig lyckliga över den värvningen. Marcus har grym rutin och kommer att tillföra laget mycket under sin första säsong i Superettan.


Lycka till Marcus!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar