Allbäck borta i 6 veckor

tisdag 21 april 2009

Inre ledbandet var inte av som tur var men det var rejält uttänjt. Trist rehabträning väntar i gymet för Allbäck f o m några dagar och kommer inte vara med i ÖIS åtta kommande matcher. Man kan vänta sig Allbäck på plan igen först efter sommaruppehållet.

Det var väl inte så oväntat med tanke på att det såg ut att göra rätt så ont för Allbäck igår när han lade sig ner i gröna gräset på Gamla Ullevi efter ca 60 min. Tråkigt att behöva avvara en såpass bra spelare som på något sett, likt övriga laget, hade något på gång igår. Aldrig någonsin har väl ett avbräck på en spelare kännts så tungt. Det är nu ÖIS hade behövt en spelare som Allbäck på plan och han har sen säsongen börjat hela tiden manat på och pushat sina medspelare i samband med baklängesmål och annat negativt på banan. Vi får hoppas att någon annan tar tag i den biten nu tills dagen kommer då vi åter får se vår givna lagkapten äntra mattan.

Krya på dig Allbäck och kämpa på i gymet! Vi längtar redan efter din comeback!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vi älskar dej Allbäck ,krya på dej. Jag tror att du kan bidraga med tips till spelarna och pusha killarna även bredvid plan på ett bra sätt. "I varje motgång finns ett frö till framgång"

Skicka en kommentar