Markus Anderberg 4-målsskytt i U21-premiären!

onsdag 1 april 2009

ÖIS U21-lag spelade premiärmatch i afton mot Jönköping Södra och gjorde det med bravur om man nu ser till slutresultatet, 7-1.

Det stora plustecknet inför en stundande "storpremiär" är ju Markus Anderberg som idag trycker dit hela 4 mål. Säga vad man vill om motstånd och annat men det är alltid bra med unga spelare med bra självförtroende. Markus behöver detta och ÖIS likaså. Jag tror att Anderberg kommer att vara en av ÖIS utropstecken den kommande säsongen. Kommer han få chansen i Allsvenskan redan i år? Ja, jag tror faktiskt det. Nu konkurerar Anderberg "bara" med Patrik Elmander om platsen på bänken sen Boyd valde att lämna det blåröda skeppet. Elmander har självklart mer rutin men sett till fotbollskunnande så är Anderberg inte långt efter. Det är upp till Janne C att bedöma om och när Anderberg skall få chansen.
Jag tror t o m att Anderberg kan bli en ny Ken Fagerberg om han bara får tid på sig och inte belastas för hårt i början då chansen kommer. Spelare med "näsa för mål" växer inte på träd!

För en mer detaljerad matchrapport, titta in på ÖIS hemsida här: http://www.ois.se/default.aspx?sID=3&tID=3&oID=3822

0 kommentarer:

Skicka en kommentar