Hård match mot MFF väntar

måndag 13 april 2009

Det är inte utan en slags motvillig skepsism man väntar på avspark idag mot MFF. En ny arena nere i Malmö med dryga 20 000 ljusblå supportrar som kräver seger en dag som denna. Premiärmatch på Swedbank Arena mot ett ÖIS som enligt senaste slutresultatet är under isen.

Ja, inget talar för ÖIS idag faktiskt. Sett till förra matchens virrepannespel i backlinjen så finns det mycket kvar att önska. Frågan är ärligt talat om Janne C lyckas få fason på det hela redan tills dagens avspark.

Är det idag nya ÖIS vaknar? Ja, gör dem det så är alla misstag i förra matchen förlåtna med råge. Vinner ÖIS mot MFF idag så kan vi stolta se fram emot resten av säsongen och vi kan nästan säga att Allsvenskan började den 13:e April 2009. Men... precis lika drömmande om seger mot GAIS är jag om seger mot MFF. Frågan är bara om den tanken i sig för otur med sig? Ja, jag är lite av en skrockfull människa när det gäller ÖIS och mina tankar kring matcherna. Därför är det lika bra att ta till skepsismen. ÖIS förlorar idag. Det finns ingen chans i världen att de mentalt kan fixa det trycket som kommer att vara i arenan. MFF har förmodligen allsvenskans mest hängivna fans. Det kommer att kännas att man spelar på bortaplan om vi säger så...

Tipset från undetecknad är att matchen slutar 3-0 till MFFs fördel. Men... hoppas kan man ju alltid. Tänk om nya ÖIS vaknar redan idag. Tänk om.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar