Begåvningsreserven visar sitt rätta jag

tisdag 19 maj 2009


I natt så sprejades ÖIS-gården ner med "Avgå Janne" m.m. Det sprejades även R F K på byggnaden. Nu kan man, i ärlighetens namn, omöjligen säga vem som har gjort det här även om man kan ha sina misstankar. *kliar sig förundrat på hakan*

ÖIS har gjort det otroligt dåligt den här säsongen. Inget snack om saken. Men det finns inget i världen som legitimerar en sådan handling som utfördes mot ÖIS igår om man är en äkta ÖIS-supporter. Man kan gapa, man kan skrika. Man får uttrycka sitt missnöje. Man kan konfrontera ÖIS ledning med frågor m.m. Men att skada ÖIS på det sättet som nu har gjorts är förkastligt i alla avseenden. Begåvningsreserven har talat. När inte orden räcker till (om de nu ens har funnits från början...) så väljer man att slå sönder saker. Knappast respektingivande. Tvärtom. Barnsligt. Om det nu verkligen är ÖISare (eller vad man nu skall kalla "det"...) som gjorde detta så har dem förmodligen lyckats vända ca 99% av sina egna emot sig. Sjävklart bekommer det dem inte. De bryr sig inte att andra ÖISare inte tycker att de gör något bra för klubben. De bryr sig inte om något. De tänker inte. De bryr sig inte äns om Örgryte IS i slutänden. Det bevisade dem i natt.

Nu får ÖIS fokusera på hur man skall lösa säkerhetsfrågan kring ÖIS-gården istället för att fokusera på det sportsliga, det som egentligen är det viktigaste av allt just nu. Det är bedrövligt.
Ni kan läsa GPs artikel om händelsen här: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=495964

0 kommentarer:

Skicka en kommentar