Positivt möte med "finansdrakarna"

fredag 29 maj 2009

Igår hade ÖIS ett möte med sina ekonomiskt starka kontakter inom Örgryte Fotboll AB om hur krisen skulle lösas. Enligt orförande Lars Ranäng så var det ett positivt möte där ÖIS garanterades ännu mer pengar för att kunna förstärka truppen inför hösten.

Vad säger man? Ja, det är bara tur att laget fortfarande har förtroende bland våra rika ÖISare i stan. Glädjande nog så innebär det här att ÖIS helhjärtat kan komma med konkreta förslag till de spelare som de är intresserade av. Det är ju det som krävs i slutänden. Något konkret kontraktsförslag att ta ställning till om man är en spelare som uppvaktas av ÖIS.

Enligt en artikel i GT så bekräftar IF Elfsborgs sportchef Stefan Andreasson att de för en dialog med Örgryte IS om ett antal spelare. Vilka spelare det handlar om står inte och det kan man bara spekulera kring (GT gör dock sina försök att komma med möjliga namn). ÖIS behöver ju spelare som kan förändra läget och inte bara spelare som är "lovande" eller notoriska bänknötare.

Dick Last har fått klartecken från 10 aktieägare i Örgryte Fotboll AB att jobba på några namn som han har på sin lista. Det skall bli riktigt intressant att se vad den här listan resulterar i när väl kontrakten är i hamn och de nya namnen publiceras. Jag har rätt så höga förväntningar på ÖIS arbete just nu faktisk och skulle bli riktigt besviken om vi ser ett halvdant försök till att förstärka truppen och därmed bränna kapital som man kanske bättre hade behövt i Superettan senare.

Läs artikeln i GT om mötet och ev. nyförvärv från IFE här: http://www.fotbollsexpressen.se/Allsvenskan/1.1586480/elfsborg-hyr-ut-spelare-till-ois

0 kommentarer:

Skicka en kommentar