Falskalarm kring Alvaros skada?

onsdag 13 maj 2009

ÖIS fysio Göran Fridlund är förvånad över artikeln som Fotbolldirekt.se publicerade idag där man sade sig ha ny information ang. Alvaro Santos ljumsk- och magproblem. Istället säger Göran att rehabträningen går bra för Alvaro och att han kan vara tillbaka i spel i Juli.

Nu kan läsa GPs artikel där Göran svara på frågor om Alvaros "allvarliga"(?) skada: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=128&a=494862

Hur skall man då tolka det här? Jag tror knappast att Fotbolldirekt.se har hittat på artikeln i o m att det faktiskt var en intervju inblandad i den. Kirurgen Anders Falk säger där att det är en mycket ovanlig skada Alvaro har och att de skall ta beslut i veckan om hur de skall behandla honom, d v s om det blir rehab eller operation om jag tolkade det rätt.

Frågan är om Göran Fridlund mörkar något? Om det är "ja" på den frågan så undrar man ju varför i hela friden han vill göra det? Kanske är det så också att Göran Fridlund inte har hela bilden av Alvaro Santos skada och att man från ÖIS sida helt lämnar bedömningen åt läkarna Swärd och Falk? Fridlund kör nog bara på med sitt jobb som fysio och kör den rehabträning med Alvaro som är lämpligt för tillfället. Jag har svårt att tro att Göran kollar Alvaros journal från tidigare skador o s v och är med i någon bedömning över hur klubben bör göra med Alvaros skada i förlängningen. Men jag är inte heller insatt i hur man jobbar så detta är ju bara rena spekulationer från min sida.
En annan fråga är ju självklart hur Fotbolldirekt.se har fått ta på sin egna unika information om Alvaro Santos? Hur mycket sanning är det egentligen i den artikeln? Hur mycket har man på redaktionen "tweakat" på orden för att få en slagkrafig artikel idag som skall locka läsare till sidan?

Hur som helst så är Alvaro Santos fortfarande skadad och om och när han kommer till spel är ju fortfarande en spekulation från båda parter. Man får hoppas på det bästa i allt elände och att vi få se både Allbäck och Santos tillsammans igen på topp efter sommaruppehållet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar