Bli ÖISare för en dag!

onsdag 27 maj 2009

GT vill få alla människor att bli ÖISare för en dag på söndag när ÖIS möter Djurgården. Det handlar inte om fotboll i sig, det handlar inte om att nödvändigtvis stötta ÖIS i den utsatta positionen laget har i taballen. Nej, det handlar om ett manifest mot våld och hot i samband med fotboll.

Idén har vuxit fram under de senaste 2 veckornas händelser kring ÖIS och hoten mot tränare Janne Carlsson och hans familj bl a.

Personligen tycker jag idén är kanon. Även om det kanske är väl magstarkt att be en inbiten IFKare eller Gaisare att sätta på sig ett ÖIS-märke den här söndagen kl. 13 och gå och se ÖIS vs. DIF så hade det varit rätt mäktigt att se en sektion blåvita supportrar och en sektion grönsvarta på samma arena som oss ÖISare som en markering just mot den här typen av sur eftersmak som fotboll tyvärr visar sig ha ibland. Smågrabbar som förstör för både klubb och oss andra supportrar.

Hoppas att det blir något av GTs kampanj!

Läs GTs artikeln om att bli ÖISare för en dag här: http://www.fotbollsexpressen.se/Allsvenskan/1.1584207/tore-lund-lat-sondag-bli-dagen-da-vanligt-folk-visar-att-de-har-fatt-nog

0 kommentarer:

Skicka en kommentar